-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10
Sfaturi pentru curățare și întreținere

Sfaturi pentru întreținerea produselor, astfel încât să vă puteți bucura de mobilierul nostru mult timp.

Expunerea directă la radiații este principalul motiv pentru deteriorarea pielii, a țesăturii și a pielii ecologice. Canapelele, scaunele și paturile nu trebuie expuse niciodată la lumina directă a soarelui sau la lumina halogenă. Radiațiile directe cresc riscul ca fibrele din material să se schimbe, provocând decolorarea și catifelarea materialului.

Canapele și paturi din piele

În fiecare săptămână, cu o cârpă umedă (fără hârtie), praf de pe piele, nu lustruiți intens.

La fiecare 3 luni este timpul pentru curățenie. Curățați pielea cu apă amestecată cu săpun neutru, fără agenți de curățare agresivi (săpun verde, lichid de spălat etc.), rețineți că pielea nu se înmoaie. 

Ștergeți cu o cârpă uscată.

La fiecare 3 luni după curățare este timpul pentru protecție. Alegeți o cremă de protecție durabilă, care să faciliteze curățarea mobilierului din piele. În plus, crema conține și nutriția potrivită pentru a menține supletea pielii în stare optimă.

Canapele și paturi din piele ecologică

În fiecare săptămână, cu o cârpă umedă (fără hârtie), praf de pe piele, nu lustruiți intens.

Pentru a curăța pielea Eco, folosiți apă și săpun neutru, fără agenți de curățare agresivi (săpun verde, lichid de spălat etc.), scoateți o cârpă umedă și curățați cu atenție suprafața.

După curățare, puteți freca pielea ecologică cu o ceară specială pentru piele ecologică, această ceară hrănește pielea și oferă protecție.

Canapele și paturi din țesătură

Pentru întreținerea mobilierului din țesături, este necesar doar un aspirator, nu utilizați agenți de curățare chimici, agenții de curățare chimici pot provoca ruperea fibrelor din țesătură. Se interzice utilizarea de produse de curățare chimice pe acest tip de material.

În fiecare lună este important să folosiți aspiratorul pentru a aspira praful și murdăria din mobilă, utilizați un accesoriu pentru mobilier (perie de mobilier) pentru acest lucru. Nu folosiți întreaga putere a aspiratorului și nu folosiți prea mult în același loc pentru a evita riscul ruperii materialului.

Țesătura trebuie curățată la fiecare 6 luni. Aspiratorul îndepărtează numai murdăria uscată. Se amestecă apă și săpun într-o găleată (raport

1: 5-săpun-apă călduță). Folosiți un burete mare, înmuiați buretele în găleată și apoi smulgeți-l bine, periat cu atenție suprafața, dar nu prea intens. Asigurați-vă că curățați buretele în mod regulat, repetați acest proces pe fiecare parte din țesătură a mobilierului. 

Rețineți că țesătura nu se udă. Acest proces îndepărtează murdăria pe care aspiratorul nu o poate face. Restul săpunului cristalizează și este aspirat cu următoarea curățare cu vid.

Alte sfaturi utile

Pentru a păstra și proteja proprietățile pielii și/sau țesăturilor, se recomandă respectarea următoarelor reguli:

nu expuneți niciodată mobila la lumina directă a soarelui

lasa suficient spatiu intre aragaz si mobila

nu lăsați animalul dvs. de companie să stea sau să se întindă pe mobilier

evitați contactul cu obiecte ascuțite precum nituri, balamale etc.

mentine un climat interior placut: aproximativ 45-55% umiditate

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart