-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10

NATIVO™ România

CONCEPT

NATIVO™ - Modul modern de viață elvețian!

Ce face brandul nostru unic?

NATIVO™ își proiectează propriile paturi și canapele de design și are o gamă largă de mobilier de design pentru camera de zi, dormitor și în grădină. Ne proiectăm propriile modele în colaborare cu designeri și producători internaționali. Modelele noastre sunt vândute exclusiv în magazinul nostru web și în saloanele NATIVO™

Sloganul nostru - viața modernă elvețiană!

În spatele acestei propoziții se află gândul unic al clienților noștri, în toată lumea acești clienți au așteptări mari în ceea ce privește designul și calitatea.

Afacerea noastră - calitate, lux la un preț accesibil!

Când vine vorba de calitate - nicio țară din lume nu are o reputație ca Elveția.

Calitatea și dorințele clientului sunt preocuparea noastră. Dar mergem cu un pas mai departe. Suntem unul dintre puținii din Elveția și Europa care lucrează direct cu producătorii noștri. Acest lucru permite monitorizarea atentă a fabricării produselor noastre. Prin urmare, suntem convinși că producătorii îndeplinesc standardele noastre ridicate de design și calitate.


Prețurile noastre - mobilier de design de calitate disponibil tuturor!

Cumpărăm produsele noastre direct de la producător fără margini, astfel încât să putem oferi cele mai bune prețuri și să furnizăm un număr mare de comenzi. Clienții noștri beneficiază astfel de cele mai bune prețuri de pe piață.

Cel mai bun preț garantat!

Vă garantăm că oferim cel mai mic preț cu produsele noastre! Dacă găsiți același produs la un alt furnizor de același design și calitate la un preț mai mic în Olanda, puteți contacta NATIVO ™. Oferim apoi o reducere de 10% la prețul găsit.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart