-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10

Satisfacția clienților este prioritatea noastră!

Satisfacția clienților este baza succesului nostru

Nativo ™ vinde mobilier și accesorii de designer în următoarele țări: 

Germania, Elveția, Austria, Franța, Italia, Olanda, Belgia, Serbia și România. În Germania, Austria, Elveția, Serbia NATIVO™ are showroom-uri unde clientul poate testa mobilierul.

În Franța, Italia, Olanda, Belgia si Romania Nativo™ vinde prin intermediul magazinului web, dar intenția este de a deschide showroom-uri și în aceste țări.

Datorită expansiunii sale continue pe piețele externe, Nativo ™ și-a văzut clienții în creștere semnificativă în ultimii ani, deoarece clienții au încredere în politica noastră corporativă. Încrederea în marca noastră Nativo ™, un nivel ridicat de satisfacție cu produsele și serviciile noastre și loialitatea clienților sunt fundamentul succesului mărcii și companiei NATIVO™.

Câștigarea încrederii clienților

În fiecare zi câștigăm o nouă încredere de la clienții noștri. 

Reacțiile pozitive ale clienților noștri sunt foarte importante pentru noi și ne motivează să oferim maximul nostru în fiecare zi. Este crucial pentru noi să dorim să știm care sunt dorințele clienților noștri, astfel încât să putem oferi gama și serviciile noastre în mod optim.

Așadar, avem, de exemplu, o creștere a cererilor de telefonie, că după marele succes al Nativo ™, numărul angajaților din serviciul clienți a crescut. și a actualizat sistemul de gestionare a relației cu clienții. Acum este momentul să răspundem la întrebări telefonice și electronice.

Dar nimic nu vorbește mai mult decât impresiile în sine, motiv pentru care invităm toți clienții să ne viziteze pentru a obține o imagine despre NATIVO™!

Comentarii clienti

Feedback-ul clienților noștri ne permite să monitorizăm și să garantăm calitatea produselor noastre și să ne optimizăm serviciile. Apelăm în mod regulat clienții noștri pentru a le cere părerea despre produsele noastre după ce au fost puse în funcțiune. Astfel oferim clienților noștri posibilitatea de a ne evalua.

În acest fel ne putem maximiza colecția și serviciile cu opinia clienților noștri. NATIVO ™ Netherlands selectează aleatoriu un număr de clienți în fiecare săptămână și îi contactează.

Chiar dacă facem tot ce putem pentru a maximiza satisfacția clienților, nu putem fugi de reclamații, ne ocupăm în mod deliberat de fiecare reclamație pentru a ne îmbunătăți serviciile. Încercăm să rezolvăm fiecare reclamație cât mai repede posibil. Suntem foarte fericiți că avem peste 70.000 de clienți mulțumiți, obiectivul nostru este să creștem acest număr în fiecare zi.

Tel. +41 (0) 44 508 74 85

E-Mail: info@mobilanativo.ro

Luni - Vineri: intre orele 10.00 si 17.00

www.mobilanativo.ro

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart