-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10

Condiții generale de vânzare pentru mobilier de design NATIVO

Acești Termeni și condiții generale de vânzare (denumiți în continuare „termeni și condiții generale”) determină drepturile și obligațiile tuturor părților în contextul vânzării produselor (denumite în continuare „produse”) prin intermediul site-ului web Nativo (disponibil la www.mobilanativo.ro - în continuare numit „site”).

§ 1 Aplicarea termenilor și condițiilor generale

1.1. Acești Termeni și condiții generale de vânzare se aplică fără limitare și fără rezervare tuturor vânzărilor oferite pe site și / sau prin e-mail. Acești termeni și condiții sunt accesibile în mod sistematic pentru client / cumpărător pe site-ul curent atunci când își plasează comanda. Toate comenzile și vânzările sunt efectuate exclusiv în următoarele condiții de vânzare și livrare. Înainte de a plasa comanda, clientul / cumpărătorul declară că a citit și a acceptat acești Termeni și condiții generale de vânzare, cu excluderea tuturor celorlalți termeni și condiții menționați în broșurile și cataloagele publicate de NATIVO. Confirmarea comenzii implică, prin urmare, acceptarea acestor Termeni și condiții generale de vânzare.

1.2. Acordurile deviante trebuie prezentate în scris.

§ 2 Cumpărare de bunuri, contract, concediere, factură de cumpărare, cumpărare cu închiriere

2.1. Un contract obligatoriu se încheie de îndată ce clientul a confirmat comanda sau când a fost emisă o scrisoare de intenție corespunzătoare.

2.2. Dacă un client nu îndeplinește contractul, acesta trebuie să plătească drept despăgubire costurile de anulare NATIVO de 30% din prețul de achiziție.

Termenul de livrare este de 14 săptămâni.

2.3. Pentru bunurile care au un termen de livrare, clientul trebuie să transfere un depozit de cel puțin 30% din prețul de achiziție.

2.4. NATIVO anulează contactul dacă clientul nu reușește să efectueze plata în termen de 14 zile. În acest caz, se va percepe o taxă de anulare de 30% pe baza prețului de achiziție.

2.5. NATIVO își rezervă dreptul de a se retrage în următoarele cazuri:

2.5.1. Clientul implicit la plata.

2.5.2. Modificări semnificative în circumstanțele clientului.

2.5.3. În cazul în care mărfurile nu au fost livrate sau au fost livrate doar în mod nerezonabil fără vina NATIVO.

2.6. În caz de anulare, părțile sunt obligate să anuleze contractul.

§ 3 Livrarea și locul livrării

3.1. Bunurile pot fi colectate de către client sau NATIVO livrează clientului acasă. Unele articole pot fi expediate numai ceea ce este comunicat clientului înainte de a fi de acord cu contactul.

3.2. Costurile de transport sunt incluse în prețul de achiziție.  

Costurile de transport se aplică transportului la ușa din față.

3.3. În cazul eliminării mobilierului vechi, mobilierul care trebuie eliminat trebuie colectat la ușa din față.

§ 4 Date de livrare și execuție

4.1. NATIVO livrează mărfurile în termenele de livrare pe baza descrierii articolului. Acestea pot varia din cauza opțiunilor suplimentare, în special pentru solicitările clienților, cererile speciale sau dimensiunile speciale.

4.2. Termenul de livrare începe după primirea plății și când sunt indicate opțiuni precum culoarea sau dimensiunea. Dacă achiziția este finanțată cu credit, perioada începe după ce a fost aprobată. Ca o garanție, perioada de livrare începe din nou.

4.3. NATIVO va informa cumpărătorul prin telefon despre timpul și data livrării înainte de livrare. Data de livrare nu poate fi garantată.

4.4. Termenele de livrare sunt prelungite în următoarele cazuri:

4.4.1. Dacă informațiile necesare pentru efectuarea misiunii (de exemplu, culoare, dimensiune, direcție) sunt modificate de client ulterior.

4.4.2. Când apar obstacole pentru care NATIVO nu este responsabil și nu poate fi evitat, indiferent de cine este responsabil pentru obstacole.

4.4.3. Dacă clientul sau o terță parte nu își îndeplinește obligațiile contractuale față de NATIVO sau dacă apar obstacole cu furnizorii. Sau dacă clientul nu îndeplinește condițiile de plată.

4.5. Dacă livrarea este întârziată, se ajunge la o perioadă de remediere. În cazul în care livrarea nu poate fi făcută în termenul de livrare, adăugați încă 20 de săptămâni de la data inițială de livrare, clientul se poate retrage din contract după 32 de săptămâni. NATIVO nu este responsabilă pentru daunele cauzate de întârzieri, în special pentru achizițiile înlocuitoare.

§ 5 Default al clienților

5.1 Dacă bunurile nu sunt colectate de către client în termen de 14 zile, acesta va fi taxat pe zi suplimentară de costuri de depozitare de 10 Euro. NATIVO își rezervă dreptul. Bunurile care nu sunt colectate în termen de 14 zile sunt oferite în magazinul online. Dacă clientul dorește totuși să colecteze bunurile după această perioadă, acesta trebuie comandat din nou și termenele de livrare se vor schimba din nou.

5.2. Dacă expedierea a fost convenită și mărfurile nu sunt livrate la timp dintr-un motiv, care se află în identitatea clientului, excepția NATIVO este permisă să crească CHF ca taxă de spațiu de depozitare pe zi 10, - Euro. Costurile de transport, de asemenea, costurile vor fi transferate către client. În cazul în care clientul a ales să nu plătească suma restantă pentru livrarea către NATIVO, dar timpul livrării în numerar către șofer și banii încă nu pot fi predați șoferului la timpul de livrare convenit, șoferul va returna marfa.  

luați și conveniți cu o nouă tranșă cu clientul. Orice costuri suplimentare rezultate sunt pe cheltuiala clientului sau a NATIVO, acesta va taxa clientul în continuare.

§ 6 Costuri, taxe, costuri de expediere

Taxele și alte costuri sunt declarate în fiecare ofertă. Acestea sunt pe cheltuiala clientului.

§ 7 Prețul de achiziție, plata și decontarea

7.1. Toate prețurile sunt exprimate în euro (incl. TVA)

7.2. După primirea confirmării comenzii, clientul este obligat să transfere cel puțin 30% din prețul de achiziție în contul NATIVO în termen de 14 zile. Se furnizează numele cumpărătorului sau referința.  

Dacă plata nu se efectuează până în a 14-a zi, NATIVO își rezervă dreptul de a anula contractul.

7.3. Soldul trebuie plătit atunci când bunurile sunt colectate sau în numerar conducătorului auto atunci când bunurile sunt livrate. În orice caz, bunurile trebuie plătite înainte de a trece în posesia cumpărătorului. Nu sunt posibile ridicări sau livrări înainte de plata facturii.

7.4. Termenii de plată trebuie respectați chiar dacă livrarea a fost întârziată sau imposibilă din motive care nu sunt responsabile pentru NATIVO.

7.5. Modificări semnificative în circumstanțele clientului, care pun în pericol plata bunurilor, refuză să revendice bunurile sau să rezilieze contractul.

§ 8 Păstrarea titlului

Produsul rămâne proprietatea NATIVO până la plata integrală a prețului de achiziție.

§ 9 Beneficii și riscuri

§ 10 Caracteristicile mărfurilor

10.1. Mărfurile corespund descrierii produsului. Cu excepția cazului în care se convine altfel. Fotografia poate diferi de produsul real datorită diferitelor influențe, cum ar fi, de exemplu, ca urmare a iluminării sau a contrastelor de culoare, dar și din cauza ecranului și a setărilor. Sunt posibile mici abateri obișnuite de la specificații și nu justifică nicio cerere din partea clientului.

Produsele furnizate pot diferi de cele de pe site-ul web sau din catalog, în special în produsele meșteșugari unde variațiile produselor finite sunt normale; acest lucru se aplică și produselor care au fost modificate ca urmare a dezvoltărilor tehnice sau tehnologice. Aceste abateri nu justifică anularea comenzii sau refuzul acceptării dacă nu afectează caracteristicile esențiale ale produsului sau calitatea acestuia.

10.2. Șuruburile și dopurile originale pentru instalare sunt incluse.  

Pot fi livrate și cele neoriginale.

10.3. Este responsabilitatea cumpărătorului să se asigure că bunurile sale cumpărate se încadrează în spațiu și sunt transportate în spațiu.

NATIVO nu este responsabil pentru articolele care nu se încadrează în spațiul clientului sau transportul în spațiu.

§ 11 Control și reclamații

Clientul trebuie să verifice bunurile la primire și să raporteze reclamațiile către NATIVO în termen de cel mult 5 zile. Sau arătați mărfurile defecte în depozit. Faceți fotografii bune ale reclamațiilor și adăugați o descriere atentă și trimiteți-o la NATIVO, prin e-mail sau prin poștă. Aceasta trebuie primită de NATIVO în termen de 10 zile de la primire. În cazul în care clientul nu face acest lucru, bunurile sunt considerate a fi aprobate. defectele ascunse sunt rezervate

§ 12 Garanție și dispoziții de garanție

12.1. În cazul reclamațiilor privind garanția, ambalajul original trebuie să fie prezent și vizibil în mod clar pentru terți. Dacă ambalajul original nu mai este disponibil, atunci NATIVO își rezervă dreptul de a refuza garanția.

12.2. Pentru defectele de material și de fabricație, NATIVO oferă o garanție de 24 de luni de la data primirii.

12.3. Nu se acordă nicio garanție pentru defectele care nu sunt relevante pentru aspectul sau funcția bunurilor. Acestea sunt zgârieturi minore, zgârieturi, așchieturi, variații minore de culoare (în special în combinațiile de piele / piele) etc. Potrivirea sau valoarea bunurilor achiziționate trebuie reduse semnificativ.

12.4. Garanția este nulă dacă produsul este procesat sau modificat în alt mod. Nu există nicio garanție pentru daune, în special din cauza utilizării materialelor străine. Ca urmare a utilizării necorespunzătoare a bunurilor. Prin dopuri și șuruburi pentru montare.  

Garanția nu expiră din cauza uzurii și a îmbătrânirii.

12.5. Dreptul de a revendica în garanție este stabilit de NATIVO. Ei decid dacă clientul primește o reparație, o schimbare sau o reducere.  

De regulă, clientul primește o reparație.

12.6. În cazul în care mărfurile trebuie înlocuite în cazul unei garanții, NATIVO va plăti costurile suplimentare de expediere.

12.7. Dacă bunurile trebuie înlocuite în caz de garanție și nu sunt disponibile în stoc. Va mai exista un alt termen de livrare, acesta este de maximum 14 săptămâni.

12.8. Nu există nicio garanție de niciun fel pentru mobilierul cumpărat în showroom. Văzut și cumpărat bani pentru acest mobilier, iar garanția va expira.

12.9. Nu se acordă nicio garanție pentru dispozitivele electronice din canapele sau paturi (de exemplu, iluminarea în cotiere sau în pereții din spate).

§ 13 Limitarea răspunderii

13.1. Răspunderea NATIVO pentru efectuarea tardivă sau defectuoasă, pentru daune indirecte sau de altă natură, este exclusă în măsura permisă de lege. Același lucru este valabil și pentru răspunderea personalului și a produselor.

13.2. A furnizat categoria „cu toate restricțiile”. Folosiți pe propria răspundere. Orice defecte sau erori din magazinul online nu reprezintă un motiv pentru reclamație. NATIVO nu își asumă nicio răspundere pentru nemulțumirea sau erorile similare rezultate din utilizarea magazinului web

§ 14 Drepturi de autor

Drepturile de autor asupra tuturor modelelor site-ului și a conținutului acestuia sunt deținute în totalitate de NATIVO. Fără aprobarea NATIVO, utilizarea în continuare a conținutului este interzisă. În cazul utilizării ilegale a conținutului, a aspectelor sau a imaginilor, NATIVO își rezervă dreptul de a lua imediat măsurile corespunzătoare.

§ 15 Politica de confidențialitate

NATIVO este foarte sufocat cu protecția datelor. Nu se partajează date cu terți.

§ 16 Legea aplicabilă și jurisdicția

16.1. Legea substanțială elvețiană, în special drepturile de cumpărare (art. 184 și următoarele OR). Convenția Națiunilor Unite privind vânzarea internațională de bunuri din 11 aprilie 1980 (CISG) nu se aplică.

16.2. NATIVO are Zurich (ZH) ca instanță competentă. Cu toate acestea, NATIVO are dreptul să dea în judecată clientul în fața oricărei alte instanțe competente din Elveția și din străinătate.

§ 17 Clauze

Dacă o prevedere utilizată aici este invalidă sau nulă, restul prevederilor vor rămâne neafectate. Prevederea nulă sau invalidă este adecvată scopului și livrării efective în acest caz.

locul exclusiv de jurisdicție pentru toate litigiile care decurg din sau în legătură cu acest acord, litigii care, atâta timp cât legea federală nu specifică jurisdicție obligatorie diferită, Zurich, Elveția.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart