-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10
Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)

Paturi boxspring din stofa

Aduceți căldura în casa dvs. cu un pat boxspring tapitat in stofă NATIVO ™

Vizualizați gama noastră de paturi boxspring NATIVO ™ tapitat in stofa. Stofa este un material care aduce căldură și confort în casa ta, în timp ce radiază lux. Dacă sunteți în căutarea unui pat de design, confortabil și personalizat pe placul dumneavoastră, atunci avem ceea ce căutați.

NATIVO™: 3 tipuri de stofa disponibile într-o gamă largă de culori.

- Stofa standard HUGO țesătură durabilă și de înaltă calitate.  Consultați sfaturile noastre pentru întreținere și curățare, astfel încât țesătura să nu se decoloreze

- Materialul premium APOLLO a fost tratat special, astfel încât să nu se absoarbă lichide. Potrivit în mod ideal dacă aveți copii sau animale de companie, tot ce cade pe țesătură este ușor de curățat.

- Stofa premium PARIS a fost special tratată pentru a îndepărta majoritatea petelor precum cafeaua și ceaiul, cu apă și puțin săpun.  Proiectare și întreținere ușoară într-una.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart