-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10
Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)

Paturi boxspring din piele

Paturi box spring din piele

Pat boxspring din piele naturală italiană sau piele ecologică premium

Paturile boxspring cu design NATIVO™ sunt disponibile în două tipuri de piele. Pielea italiană autentică emană lux și este disponibilă în diferite nuanțe. Pielea italiană autentică are o durată de viață lungă și este foarte ușor de întreținut. Piele Premium Eco este special concepută pentru a semăna cu pielea reală. Disponibil în numeroase culori, dacă urmați cu atenție sfaturile noastre pentru întreținere și curățare, garantăm, de asemenea, o durată lungă de viață pentru acest material.

Paturi boxspring luxoase NATIVO™ cu opțiuni inovatoare

Uitați de modelele Paturi box spring din piele Arcuri din piele naturală italiană sau piele ecologică premium

Arcurile cu design NATIVO™ sunt disponibile în două tipuri de piele.  

Pielea italiană autentică emană lux și este disponibilă în diferite nuanțe. Pielea italiană autentică are o durată de viață lungă și este foarte ușor de întreținut. Piele Premium Eco este special concepută pentru a semăna cu pielea reală. Disponibil în numeroase culori, dacă urmați cu atenție sfaturile noastre pentru întreținere și curățare, garantăm, de asemenea, o durată lungă de viață pentru acest material.

Arcuri luxoase NATIVO™ cu opțiuni inovatoare

Uitați de modelele de paturi boxspring plictisitoare și simple.  

Aduceți mobilierul de design potrivit în dormitorul dvs. cu un pat boxspring NATIVO™. Prin designul nostru vrem să demonstrăm că putem transforma o simplă piesă de mobilier într-o capodoperă, iluminatul LED integrat va aduce un aspect luxos acasă. Reglați culoarea iluminării și utilizați funcția de estompare pentru a vă crea sursa de lumină ideală pentru o noapte de somn. Spațiile de depozitare și noptiere sunt, de asemenea, integrate în unele dintre modelele noastre. Ideal pentru depozitarea cărților, telefonului și produselor cosmetice. Pentru modelele în care acest lucru nu este cazul, noptiere pot fi comandate separat. Aduceți mobilierul de design potrivit în dormitorul dvs. cu un pat boxspring NATIVO™.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart