-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10

Cadru lamele

Cadru lamele

Cadru lamele NATIVO™ pentru un somn sănătos

Un somn sănătos este important pentru corp și minte. Cu un somn bun creezi energie nouă pentru ziua următoare. Un pat bun și o saltea singure nu sunt suficiente, cadrul cu lamele oferă tot confortul. În gama NATIVO ™ veți găsi diferite tipuri de cadre, am făcut o distincție între cadre fixe și reglabile.

Ce trebuie să știți despre paturile NATIVO™?

Paturile de pat sunt făcute pentru a vă oferi confort și, mai presus de toate, sunt o extensie pentru salteaua dvs. Un cadru de pat bun vă va distribui greutatea corporală în mod optim, fără a genera prea multă contrapresiune.

Construcția somierelor NATIVO™

Un cadru cu lamele este formată dintr-un cadru cu lamele așezate transversal deasupra, lamelele sunt flexibile și asigură distribuția greutății și contrapresiunea.

Cumpărați cadru lamele de pat în magazinul online NATIVO™

Dacă sunteți în căutarea unui cadru lamele de pat, consultați oferta NATIVO ™. Cadrurile noastre de pat sunt de înaltă calitate și fabricate conform standardelor europene. Completați-vă patul de design cu un cadru lamele și o saltea, disponibile în magazinul nostru online.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart