-10% + Livrare Gratuita

Cod: SUPER10
Se afiseaza 1-68 din 68 produs(e)

Paturi Boxspring

Paturi Boxspring

Paturi boxspring cu design inovator

Termenul boxspring provine din engleză și înseamnă literal „cutie cu arcuri”. Un pat boxspring este adesea caracterizat printr-un design monoton și simplu. NATIVO ™ vă oferă un design inovator și exclusiv pentru acest tip de pat, cu același confort și robustețe doar într-un design mai modern. Vizualizați cele mai noi modele oferte ieftine de paturi boxspring. Și lasă-te surprins!

Structura specifică a patului boxspring NATIVO™

Patul boxspring constă dintr-un cadru (din lemn de înaltă calitate) în care arcurile sunt așezate cu un strat de confort deasupra (din spumă rece). Salteaua cu arcuri de buzunar este plasată deasupra cadrului, salteaua cu arcuri de buzunar asigură o distribuție ideală a greutății. În cele din urmă, un topper este așezat pe aceste două elemente, ceea ce asigură și mai mult confort și o durată de viață mai lungă pentru salteaua dvs. Paturile de top au o lungă tradiție în Olanda și Scandinavia. NATIVO ™ oferă o gamă de două tipuri de

toppers: Topper Comfort realizat din spumă rece are proprietatea de reglare a climei, ceea ce înseamnă că căldura corpului nu se evaporă.  

Topper Visco fabricat din spumă lentă are confort și suport bun.

Paturile specifice NATIVO ™ au un design nou și unic. Am integrat iluminarea cu LED-uri în noile noastre modele. Cu ajutorul unei telecomenzi, iluminarea cu LED-uri poate fi acționată, funcții precum funcția de estompare sau chiar schimbarea culorii. Puteți personaliza modelele cu arcuri NATIVO ™ alegând materialul, dimensiunile și culoarea. Alegeți din piele italiană autentică, țesătură sau piele ecologică premium. Fiecare dintre aceste materiale are propria paletă de culori. Îmbogățește-ți dormitorul cu un design NATIVO ™.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Or sign in with:

My wishlist
Please login first

Or sign in with:

Please login first

Or sign in with:

Your cart

There are no more items in your cart